Зараз я вам розповім як приготувати мегасмачний закарпатський червоний борщ.
Для цього діла вам знадобляться наступні інгрідієнти:
1) буряк;
2) морква;
3) часник;
4) цибуля;
5) картопля;
6) стегенця курки;
7) сметана;
8) оцет;
9) олія;
10) п’ять друзів;
11) гарний настрій;
12) каструля, пательня та інше причандалля;
13) фотокамера;
14) приємна музика.
Далі буде сам рецепт:
Крок №1: Запросити до себе друзів, розкласти продукти на столі, увімкнути музику;
Крок №2: Піти чоловічою компанією в іншу кімнату та не заважати панянкам;
Крок №3: По команді “Все готово” – повернутись на кухню і … вуаля – борщ готовий :)
Далі ілюстрації до рецепту.
Отак варто друзям хазяїна чистити картоплю:
А ось як працює шеф-повар:
Звичайно ж в головного повара повинні бути помічники:
Умови праці також відіграють важливу роль:
І скориставшись моїм рецептом ви отримуєте такий неперевершений борщ:
Смачного! ;)
#1 by терен on Грудень 18, 2009 - 20:35
дааа, виглядає смачно
уявляю який він смачний із друзями, смачного ;)
#2 by Verter on Грудень 18, 2009 - 22:49
Чого в цьому блозі вже не прочитаєш =)
#3 by Axiom on Грудень 19, 2009 - 10:47
2терен: борщ насправді смачний – закарпатський дуже відрізняється від звичного нам.
2Verter: а що ти очікував від особистого блогу? ;) Дай мені тему, яка тобі найбільше цікава – буду намагатись її частіше розкривати.
#4 by hmarynka on Грудень 19, 2009 - 23:34
цікаво, який це борщ з куркою..
а рецепт приготування такий знайомий, прямо такий самий як у нас з друзями :) він, певно, всеукраїнський )
#5 by Віта on Грудень 21, 2009 - 15:26
ха-ха:)))))) ото круто!!!!! дяк!!! ти підняв настрій!!!! і то на довго!!!!! Пашка, я знову хочу до тебе на борщ, або на щось інше!!!!!
до речі, святкуй з нами Новий рік!!!! ще раз кажу – з нами буде весело!!!!!